Home » Jipshop » Digitaal haakpatroon » Haak- en naaipatroon Bloemenkussen

Haak- en naaipatroon Bloemenkussen

4,95

Altijd een kussen dat matcht met je interieur, zowel qua kleur als formaat, dankzij dit patroon dat zowel de gehaakte bloemen als het naaiwerk beschrijft. Eenvoudig te maken kussenhoes met groot effect!

Beschrijving

Een kussen dat helemaal matcht met jouw interieur, dat kan als je hem helemaal zelf maakt! Met dit digitale patroon haak je de voorkant en naai je ook heel eenvoudig het stoffen deel van de kussenhoes. Mocht je nog niet veel ervaring met de naaimachine hebben, dan is dit een perfect klusje om mee te beginnen. Zo maak je vanaf nu heel eenvoudig al je kussenhoezen op maat.

Dit digitale patroon beschrijft hoe je een kussenhoes naait en wat je daarvoor nodig hebt en bevat het haakpatroon voor de zeskantjes van de voorkant. Het bevat zowel geschreven tekst als haakdiagrammen, voor zowel de bloem als voor hoe je de zeskantjes aan elkaar haakt.

Een ideaal haakwerkje ook voor garenrestjes!

Dit is een patroon uit mijn boek Haakspiratie dat in 2016 verscheen. Heb je het boek al, dan heb je dit patroon dus ook al! 

In het originele patroon haakte ik de bloemen in 1 kleur, maar inmiddels liet ik op mijn blog ook een variatie zien op het patroon:

Blijft leuk, met één hetzelfde patroon, zoveel variatie!

Let op: bij de aanschaf van dit patroon ontvang je toegang tot een te downloaden pdf-bestand en geen fysiek product. Je hebt Adobe Acrobat reader nodig om het bestand te kunnen openen. Dit product kan na bestelling niet geretourneerd worden. 

Gehaakt bloemenkussen te koop

Haakpatroon Bloemenkussen Haakspiratie

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Haak- en naaipatroon Bloemenkussen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.