Home » Jip by Jan tutorials en patronen » Jip by Jan in Draad made@home

Jip by Jan in Draad made@home

Even geleden werd ik benaderd door het magazine Plus. Of een aantal patronen van mij mocht worden gebruikt voor een special over handwerken. Nu is Plus een maandblad voor senioren, een groep waar ik natuurlijk nog láng niet bij hoor 😉 maar ik vond het wel erg leuk dat ik ervoor gevraagd werd. En was ook heel benieuwd hoe zo’n special er dan uit zou zien.

Ze hadden specifieke projecten in gedachten: de ribbelkruk en het geborduurde abc-tje en het gebreide slaapzakje dat ik voor CraftKitchen maakte.

Ik stuurde het krukje, borduur- en breiwerk op zodat ze foto’s in de stijl van het blad konden maken. Even later kreeg ik een digitale proef van de pagina’s waarop mijn projecten staan in mijn mailbox en was ik al aangenaam verrast door de leuke stijl (veel hipper dan ik had verwacht! Oh vooroordelen en aannames!).

Inmiddels heb ik ook de echte versie thuis en -nog een leuke verrassing-: ik sta samen met Lisanne op de cover! Althans, haar hertenkop en mijn krukje staan er samen op. Voelt bijna hetzelfde 😉

 

Op de site van Plus Magazine vind je een inkijkexemplaar en daar kun je de special ook bestellen. Er staat nog veel meer leuks in (40 projecten maar liefst!), om te naaien, te breien, te borduren en te haken. Ook leuk: er staan Mail&Win acties in, waarmee je onder andere Haakspiratie, Handmade Living, Passie voor haken van Molla Mills en nog veel meer leuke boeken kunt winnen.

Volgen Janneke:
Is gek op alles wat met garen en stof te maken heeft. Haakt, naait en breit. Auteur haak- en naaiboek Haakspiratie (2016). Is overdag organisatieadviseur @ www.EigenWijzeWerken.nl

6 Responses

 1. Juffrouw Mier
  | Beantwoorden

  Jij wordt een echte BN’er!

  • Janneke
   | Beantwoorden

   Haha, nou dat mag ik toch niet hopen 😉 Maar lief, dank je wel voor je reactie!

 2. Patricia Caminada
  | Beantwoorden

  Tja, ik vond die kruk er al zo bekend uitzien. Het is idd een leuk blad. Ik heb hem al een tijdje
  Je timmert aardig aan de weg. Nu nog een paar televisieprogramma’s ( koffietijd, 5 uur live of zo) en dan sta je helemaal op de kaart 🙂

  • Janneke
   | Beantwoorden

   Hahah, nou nee hoor, dank je wel Patricia. Ik vind het zo wel prima qua bekendheid 😉

 3. Verie
  | Beantwoorden

  Wat een gezellig blogbericht en super gaaf zo in een blad! Het is inderdaad heel hip! 🙂 Enjoy!

  Lieve-Groetjes,
  Verie

Ik ben benieuwd naar je reactie en/of vragen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.