Home » Haken » How pink (and my husband) made my day

How pink (and my husband) made my day

Geplaatst in: Haken 2
The colour pink makes my day! Jip by Jan

Ik ben fan van de handige microvezeldoekjes van de Action. Ik gebruik ze als vaatdoek, maar je kan er bijvoorbeeld ook de ramen mee wassen (in het begin zelfs streeploos!). Ik vind ze zo fijn dat ik het op de koop toenam dat ze in lelijk blauw, geel en oranje te koop waren. Maar vandaag ontdekte ik roze! En sloeg meteen een hele voorraad in. In Rijssen moet je ‘t voorlopig dus nog even doen met de blauwe, gele en oranje… (Sorry!)

I’m a fan of a super handy micro fiber cloth you can buy at a chain store in the Netherlands called Action. I use them as a kitchen rag, but you can also use them to clean your windows. I’m such a fan that I even bought and used them while they were only available in ugly colors. But today I discovered them in pink! And immediately bought the whole supply. If you’d wanted to buy them too, in my town called Rijssen, the Action doesn’t have them anymore… (Sorry!)
The colour pink makes my day! Jip by Jan

Vervolgens zag ik vanuit mijn ooghoek heel leuke roze melamine bekertjes. Die hab ik al in grijs en wit, van de Hema. En nu dus twee roze erbij, voor vrouwelijke kleine gasten. 
De Action maakte mijn dag! Dacht ik…

While I was walking the aisles, out of the corner of my eye I spotted these pretty melamine cups. I already had the white and the grey ones, bought at Hema (another chain store in the Netherlands). And now I also have these cute pinks ones, for small female guests. 
The Action made my day! Or so I thought…
The colour pink and my husband made my day! Jip by Jan

Uiteindelijk bleek mijn man mijn dag (nog beter) te maken: hij kwam terug uit de stad en had de Linda en Psychologie magazine meegenomen voor mij, “om te lezen op het nieuwe oude bankje achter in de tuin“. Hoe lief is dat?!
Cause eventually it appeared that my husband made my day (even better): he came home from town and had bought me two magazines (Linda, a lifestyle magazine and a magazine on psychology), “to read on the new old bench in the backyard“. How sweet is that?!
Volgen Janneke:
Is gek op alles wat met garen en stof te maken heeft. Haakt, naait en breit. Auteur haak- en naaiboek Haakspiratie (2016). Is overdag organisatieadviseur @ www.EigenWijzeWerken.nl

2 Responses

 1. miekemoeche
  | Beantwoorden

  handige doekjes hè…ik ben ook fan! Fan van de doekjes én fan van de Action!
  grappig eigenlijk…wij zijn al vrolijk blij met een poetslapje ;-))

  • Janneke Assink
   | Beantwoorden

   Ja, mooi toch? Ben er blij mee dat ik daar van kan genieten. En dat voor 55 cent 🙂

Ik ben benieuwd naar je reactie en/of vragen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.