» » Hema – gotta love it

Hema – gotta love it

Geplaatst in: Haken | 5

Ik had al eens opgebiecht verslaafd te zijn aan de Hema he? Dan is deze bekentenis minder schokkend: ik ben me weer eens te buiten gegaan aan nieuwe washi-tape. Maar mijn vorige voorraad was ook echt op. Dus dan mag het, niet?

Ik vond onder andere deze leukerds:

Hema washi tape Jip by Jan

Volgen Janneke:

Is gek op alles wat met stof en garen te maken heeft. Haakt, naait en breit alsof haar leven er vanaf hangt. Ontwerpt graag nieuwe patronen.

Laatste berichten van

5 Reacties

 1. Daniëlle Kok
  | Beantwoorden

  Hoi!
  Ja ik ken het, die Hema-verslaving!
  Vorige week stonden er mooie stempels in de folder en ik ben toen direct naar de Hema gereden 🙂
  Achja, die spullen zijn gewoon zeer nuttig!
  Gr. DivaDaan
  divadaan.blogspot.nl

  • Oh, die stempels, die zag ik ook! Leuk waren ze, máár ik hield me in *trots op zichzelf* 😉

 2. Wendy
  | Beantwoorden

  Ja ja ja…praat het maar goed voor jezelf! Ik zal de Hema eens bellen of ze ook een Rehab hebben voor types zoals jij! 😛 Hahahhahahahaa Grapje natuurlijk! Ik vind jouw verslaving prima hoor, en wat ik ook zo leuk vind is dat je je tape-jes ook plakt op shop-verzendingen, kunnen we er zelfs van meegenieten!

  • Haha. Precies, ik plak ze ook op de bestellingen, dus het is ‘perfectly legal’ deze verslaving 🙂

 3. Hoi Janneke, ben je deze week al bij Wibra geweest? Daar hebben ze nu ook al allerlei leuke rolletjes tape (en echt super voordelig) en bij Action hebben ze ook.
  Heb helaas ook last van deze verslaving….
  Groetjes, Anne-Marie

Ik ben benieuwd naar je reactie en/of vragen!