Home » Recepten » Healthy baking using chocolate (really!)

Healthy baking using chocolate (really!)

Geplaatst in: Recepten 3

Sinds ik de Voedselzandloper heb ontdekt en daar een aantal tips uit heb opgepikt, bak ik vaker. Zo bak ik regelmatig havermoutmuffins en bananencake (die ik niet in een cakeblik maar in muffinvormpjes bak, zodat ik die makkelijk mee kan nemen naar het werk).

Tijdens mijn zoektocht naar meer gezonde bakrecepten kwam ik deze chocolate chip cookies van Focus on Foodies tegen. Deze zijn helemaal perfect, want én gezond (gemaakt met havermout- en amandelmeel) én met pure chocola! En pure chocola, zo las ik in het Voedselzandloper kookboek blijkt hartstikke gezond. Of het waar is, horen we waarschijnlijk over 10 jaar als er weer nieuwe onderzoeken bekend worden, maar tot die tijd geloof ik het 🙂

Last year I discovered a Dutch book about healthy food. Since then I bake more often, using bananas and rolled oats instead of regular wheat flour. While searching for more recipes I discovered healthy Chocolate chip cookies made with oatmeal, almond meal and chocolate. 
Healthy and delicious, perfect!

Bloglovin

3 Responses

 1. gekkiggeitje.nl
  | Beantwoorden

  Haha, dat is een feitje om onmiddellijk te geloven ja… 😉

 2. Heerlijk!!

 3. Ellebel
  | Beantwoorden

  Gelijk gepind dit recept. Lijken mij heerlijk!!

  Groetjes van Ellebel

Ik ben benieuwd naar je reactie en/of vragen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.