Home » Haakpatroon » Hart haken

Hart haken

Geplaatst in: Haakpatroon, Haakspiratie, Haken 6

Wat een boel enthousiasme de afgelopen weken, leuk! Eerst zoveel leuke reacties op het initiatief #SteunEmma (lees er hier meer over), zowel in berichtjes via social media als in de verkopen van het IJskristallen-haakpatroon (waarvan â‚Ŧ 1,- wordt gedoneerd).

IJskristallen haken

Daarna ontzettend veel leuke reacties op de speldenkussenkopjes die ik maakte voor Nienke en Annemarie Ên natuurlijk op de winactie in diezelfde blogpost.

Speldenkussenkopjes en macaroublies haken

Toevalligerwijs was ik in deze week met hartverwarmende reacties bezig met het patroon voor dit Decoratieve Hart. Degenen die mijn boek Haakspiratie hebben of deze blogpost over het Stikken van haakwerk op stof hebben gezien, komt het mogelijk al bekend voor. Het patroon stond echter nog niet in mijn webshop. Nu wel!

Het patroon bevat het haakpatroon voor het hart en de beschrijving voor het maken van het stoffen deel. Je kunt er ook voor kiezen beide kanten te haken als je liever uit de buurt blijft van de naaimachine.

Je bestelt dit digitale patroon voor â‚Ŧ 3,50 en kunt na betaling direct aan de slag. Ik ben benieuwd naar alle variaties die jullie er mee zullen maken!

En dan nu: de winnaressen van het Studio Hip en Stip-haakpakket en het Stipstijl-stippakket!

Monique Koomans wint het Stipstijl pakket

Mirjam van Leeuwen wint het Studio Hip en Stip-pakket

Als het goed is hebben jullie beiden een mailtje in jullie mailbox van mij om jullie adres op te geven. Alvast heel veel plezier met stippen en haken Monique en Mirjam!

Allemaal heel erg bedankt voor jullie enthousiasme en leuke reacties! Fijn te lezen dat ook heel veel mensen juist wilden meedoen voor een ander 💕

Heb een fijn (creatief) weekend! 🙋‍♀ī¸

Volgen Janneke:
Is gek op alles wat met garen en stof te maken heeft. Haakt, naait en breit. Auteur haak- en naaiboek Haakspiratie (2016). Is overdag organisatieadviseur @ www.EigenWijzeWerken.nl

6 Responses

 1. Mirjam van Leeuwen
  | Beantwoorden

  Wauw wat ontzettend leuk Janneke dat ik heb gewonnen!! Dank je wel, ik heb je zojuist gemaild 🙂

  • Janneke
   | Beantwoorden

   En jij bedankt voor ‘t meedoen! 🙂 Heel veel plezier samen met de haakgroep!

 2. Monique Koomans
  | Beantwoorden

  Super bedankt Janneke, ik ben er echt heel blij mee. De herfstvakantie begint nu. Dus als het nog op tijd binnen is, ga ik gezellig met mijn zoon stippen. Hij is inmiddels 13, dus ik hoop dat hij het nog leuk vindt om samen te knutselen. En anders doe ik het alleen.

  • Janneke
   | Beantwoorden

   Wat leuk dat jullie dat samen gaan doen! Ik heb zelf ook een zoon van 13, die vindt het ook echt nog leuk om samen dingen te doen. Ik hoop de jouwe ook en wens jullie samen veel plezier!

 3. Crealice
  | Beantwoorden

  ik ga binnenkort met je leuke speldenkussentjes beginnen

  • Janneke
   | Beantwoorden

   Wat leuk! Ik hoop dat je veel plezier hebt van ‘t maken!

Ik ben benieuwd naar je reactie en/of vragen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.