Home » CraftKitchen » Haken voor kerst

Haken voor kerst

Heb je de CraftKitchen-kerstchallenge al gezien? Een aantal weken geleden kregen wij, de vijf bloggers van het CraftKitchen-team, elk een ‘kerstpakket’ (zie deze foto op Facebook). Een doos met garen en andere materialen met daarbij één opdracht: maak er iets van voor Kerst. Superleuke uitdaging, want ineens heb je niet alleen een deadline en dus beperkte tijd, maar ook een beperking in materiaalkeuze (en kleur).

Vaak komen daar dan juist weer de meest onverwachte dingen uit voort. Want wie had gedacht dat ik iets amigurumi-achtigs zou verzinnen?

Ik bedacht namelijk deze kerstgnooms:

Je vindt het patroon om deze kerstkabouters te haken op CraftKitchen en hier op mijn site.

Deze en volgende week zie je op CraftKitchen (en de social media-kanalen FB en IG) wat voor moois Marianne, Lidy, Liza en Lisanne maakten met hetzelfde kerstpakket. Ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan deze kerstchallenge als dat ik heb gehad met het bedenken en maken van mijn gnooms!

Volgen Janneke:
Is gek op alles wat met garen en stof te maken heeft. Haakt, naait en breit. Auteur haak- en naaiboek Haakspiratie (2016). Is overdag organisatieadviseur @ www.EigenWijzeWerken.nl

2 Responses

  1. Ik vind ze GEWELDIG!!

Ik ben benieuwd naar je reactie en/of vragen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.