Home » Landleven » Haakworkshop Beleef Landleven 8, 9 en 10 sept 2017

Haakworkshop Beleef Landleven 8, 9 en 10 sept 2017

Geplaatst in: Haken, Landleven 5

Vorig jaar maakte ik mijn ‘debuut’ op Beleef Landleven. Vanwege het toen net gelanceerde Landleven jubileumdeken haakpakket was ik aanwezig met naald en draad om wat meer uitleg te geven over de deken. Ontzettend gezellig was het!

Heel erg leuk dus dat ik ook voor deze editie van Beleef Landleven weer gevraagd ben aanwezig te zijn! Ik ben er dit keer zelfs drie dagen om workshops te geven. Het thema voor dit jaar is Tuinpad van mijn vader. Of ik iets zou kunnen haken – of eigenlijk, de bezoekers zou kunnen laten haken- , dat aansluit op dat thema. Beetje het dorpsleven uit de jaren ’50/’60.

Ik kwam op deze onderzetters:

 

Deze haakte ik een tijdje terug, als cadeautje. De onderzetters op deze foto’s zijn allemaal met hetzelfde patroon gehaakt, maar door ze in één of meerdere kleuren te haken krijg je een heel ander effect.

De grotere onderzetter heeft ook dezelfde basis, maar haak je met een aantal toeren meer. Het patroon hiervoor staat op mijn blog, het is namelijk (grotendeels) hetzelfde patroon als die voor de poefdoily (lees er in deze blogpost meer over). Zo zie je maar: een patroon kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden 🙂

Je kunt dus alvast aan de slag met de onderzetters, maar je kan ook 8, 9 of 10 september gezellig langskomen in het Openluchtmuseum in Arnhem om ze samen te maken.

Inloopworkshops Onderzetter haken Beleef Landleven 2017

Ik ben er zoals gezegd alle drie dagen en van 11.00-13.00 en van 14.00-16.00 ben ik in de Landleven-stand op de markt. Je kunt op die tijden gewoon inlopen en aanschuiven om je eigen onderzetter te haken. Garen en haaknaalden zijn aanwezig. Entree voor de workshop is gratis*. Cadeautje van Landleven 🙂

‘t Zou leuk zijn je daar te zien!

* Voor het evenement zelf heb je wel toegangskaarten nodig. Die kun je op de site van Landleven bestellen.

 

Je kan via deze link toegangskaarten voor Beleef Landleven kopen met € 2,50 korting!

Volgen Janneke:
Is gek op alles wat met garen en stof te maken heeft. Haakt, naait en breit. Auteur haak- en naaiboek Haakspiratie (2016). Is overdag organisatieadviseur @ www.EigenWijzeWerken.nl

5 Responses

 1. Caroline
  | Beantwoorden

  Wat leuk Janneke!
  Hoop dat ik dit jaar in de gelegenheid ben om te kunnen komen…
  Lijkt me zó leuk!
  De, en hèt Landleven…spreken me erg aan☺☺☺….
  En natuurlijk schuif ik dan even gezellig bij je aan☺!
  Onderzetters heb je tenslotte nooit genoeg hè??

  Gezellig weekend.

  Lieve groet, Caroline.

 2. Liza
  | Beantwoorden

  Leuk Janneke!

 3. Ilse (by-ik.blogspot.nl)
  | Beantwoorden

  Wat leuk!
  Mooie sfeerplaatjes.
  Veel plezier alvast.

 4. MARCHIEN
  | Beantwoorden

  Zou het leuk vinden eens mee te maken zelf haak ik heel veel

 5. […] Want in september is Beleef Landleven en ik mag daar drie dagen aanwezig zijn om inloopworkshops Onderzetters haken te geven. (Lees daar hier meer over) […]

Ik ben benieuwd naar je reactie en/of vragen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.