Haakboek Haakspiratie

Een boek vol haakpatronen, waarbij ik bij een aantal haakpatronen de haaktechniek combineer met naaien. Zo vind je een haakpatroon voor een babydekentje in het boek met een naaipatroon voor bijpassende lakentjes. Een haakpatroon voor een kussen waarbij ook uitgelegd staat hoe je de kussenhoes naait. Of de gehaakte tas met wiebers: daarbij staat ook de instructie voor het naaien van de binnenkant van stof. Daarnaast ook een haakpatroon voor een lace square deken die je met een variatietip eenvoudig een heel ander uiterlijk geeft.

Ook als je alleen haakt heb je veel aan Haakspiratie, er staan ook heel veel ‘alleen haken’ patronen in, zoals onder andere een gehaakte lace square deken, onderzetters, een speldenkussenkopje en een krukhoesje.

Je koopt Haakspiratie voor slechts € 14,99 bij je handwerkwinkel, boekhandel, Bol.com of Boekenwereld.com.

Gesigneerd exemplaar Haakspiratie

Vind je ’t leuk om Haakspiratie gesigneerd te hebben? Je kunt Haakspiratie ook bij mij bestellen. Het boek kost € 14,99 en de verzendkosten bedragen € 3,50.

Haakspiratie-boek-3d

Als je het totaalbedrag (€ 18,49) overmaakt naar NL72 KNAB 0726 7268 77 tnv Jip by Jan te Rijssen en mij een mailtje stuurt met daarin je adres dan stuur ik Haakspiratie zo snel mogelijk naar je op. Je kunt Haakspiratie ook via Etsy bij mij bestellen en betalen.

Wil je iets speciaals in het boek geschreven hebben? Bijvoorbeeld een naam van iemand die je het cadeau wilt geven en/of een speciale boodschap, mail het me vooral!

Haakpatroon Wiebertas Haakspiratie

Mocht je niet heel Haakspiratie willen aanschaffen, maar wel graag de wiebertas willen maken, dan vind je het losse patroon in mijn (gloednieuwe, dus nog behoorlijk kale) Etsy-shop. Je kan hem ook rechtstreeks bij mij bestellen via de mail. Het patroon kost € 4,49 en wanneer ik je betaling heb ontvangen (op NL72 KNAB 0726 7268 77 tnv Jip by Jan te Rijssen), mail ik je de pdf.

Het patroon is inclusief de naai-instructie voor de binnenkant van de tas en informatie over de bodem, de hengsel, gebruikt garen en stof.

Wiebertas Haken Haakspiratie

Een aantal handwerkwinkels verkoopt wiebertas-pakketten met daarin de materialen (garen, bodem, hengsels, stof etc) én het patroon:

Digitaal inkijkexemplaar Haakspiratie

Zaterdag 6 aug kreeg ik het eerste exemplaar in handen. Dit is hoe het er uit ziet: