Haakboek Haakspiratie

Een boek vol haakpatronen, waarbij ik bij een aantal haakpatronen de haaktechniek combineer met naaien. Zo vind je een haakpatroon voor een babydekentje in het boek met een naaipatroon voor bijpassende lakentjes. Een haakpatroon voor een kussen waarbij ook uitgelegd staat hoe je de kussenhoes naait. Of de gehaakte tas met wiebers: daarbij staat ook de instructie voor het naaien van de binnenkant van stof. Daarnaast ook een haakpatroon voor een lace square deken die je met een variatietip eenvoudig een heel ander uiterlijk geeft.

Ook als je alleen haakt heb je veel aan Haakspiratie, er staan ook heel veel ‘alleen haken’ patronen in, zoals onder andere een gehaakte lace square deken, onderzetters, een speldenkussenkopje en een krukhoesje.

Je koopt Haakspiratie bij je favoriete handwerkwinkel, de boekhandel en in mijn shop.  Wil je dat ik hem signeer, geef het aan in de opmerking bij je bestelling.

Haakpatroon Wiebertas Haakspiratie

Mocht je niet heel Haakspiratie willen aanschaffen, maar wel graag de wiebertas willen maken, dan vind je het losse patroon in mijn webshop. Het patroon is inclusief de naai-instructie voor de binnenkant van de tas en informatie over de bodem, de hengsel, gebruikt garen en stof.

Wiebertas Haken Haakspiratie

Een aantal handwerkwinkels verkoopt wiebertas-pakketten met daarin de materialen (garen, bodem, hengsels, stof etc) én het patroon:

Haakpatroon bloemenkussen Haakspiratie

Ook het haak- en naaipatroon voor het bloemenkussen uit Haakspiratie vind je in mijn webshop. Voor € 4,50 ontvang je het digitale patroon voor zowel het haakwerk als de beschrijving voor het naaien van hoes. Superleuk om te doen en handig om zo altijd een kussenhoes in de juiste maat te kunnen maken.

Ook het patroon voor het speldenkussenkopje en de macaroublies kunt je los bestellen als pdf.

Digitaal inkijkexemplaar Haakspiratie

Zaterdag 6 aug kreeg ik het eerste exemplaar in handen. Dit is hoe het er uit ziet:

Patronen uit Haakspiratie

Patronen die in Haakspiratie zijn verschenen en los verkrijgbaar zijn in mijn patronenshop. Het gaat om digitale patronen, waarbij je een link naar een te downloaden pdf ontvangt.