Home » Haken » Grote voorjaarsschoonmaak wekt lentekriebels op

Grote voorjaarsschoonmaak wekt lentekriebels op

Geplaatst in: Haken 0

Wat kan een grote voorjaarsschoonmaak toch heerlijk zijn. En vandaag is het weer er naar. Mijn voorjaarsschoonmaak vindt dit keer plaats op mijn computer. Ik ben overgestapt naar een nieuwe en dat is een mooi moment om goed op te ruimen. Aangezien ik dat al lange tijd niet had gedaan, is er genoeg te doen en heb ik nog wel even werk. Stug ploeter ik door alle mapjes met honderden foto’s.

Bij opruim- en schoonmaakacties, of het nu op de computer is of in de kasten, kom ik van alles tegen wat de vaart er uit haalt. Zo ook deze keer. Ik kwam foto’s van onze tuin, 3 jaar geleden gemaakt, tegen. Met precies de beelden waar we nu zo reikhalzend naar uitkijken: plaatjes waar de lente vanaf spat!

Genieten!

En dan nu snel verder met de resterende tig nog wachtende mapjes..

Volgen Janneke:
Is gek op alles wat met garen en stof te maken heeft. Haakt, naait en breit. Auteur haak- en naaiboek Haakspiratie (2016). Is overdag organisatieadviseur @ www.EigenWijzeWerken.nl

Ik ben benieuwd naar je reactie en/of vragen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.