Home » Haken » Gespot in Flow magazine

Gespot in Flow magazine

Geplaatst in: Haken 2

Deze week viel de Flow met een harde plof op de mat. Nu ben ik altijd blij met dat geluid, maar dit keer extra, want deze keer…. stond ik er in! Of nou ja, ik… de Jipshop stond er in vermeld. De Jip by Jan slingers waren gespot voor de pagina Tijd voor een feestje!

Jip by Jan slinger gespot in Flow magazine
Flow Magazine – Foto Janneke Assink
Jip by Jan slinger gespot in Flow magazine

Een paar maanden geleden werd het beeldmateriaal al bij me opgevraagd, dus ik wist dat de kans aanwezig was. Maar niet altijd gaat het dan ook daadwerkelijk door. Ik stond dus héél even stil bij de prachtige voorkant (met glitters!) en racete daarna door de bladzijden (wat nog best moeilijk is, want er is onderweg zoveel moois te zien) en jawel hoor:

‘t IJsbeertje wijst de slinger even voor je aan

Tijd voor een feestje – Flow Magazine

En wanneer ik bekomen ben van deze opwinding, zal ik de tijd nemen om de Flow goed te lezen en bekijken. Iets wat dit keer extra wordt beloond door Flow, want er zitten dingen in verstopt. Als je ze vindt maak je kans op een Flow Agendabox! Lees er meer over op de Flow Facebookpagina

Volgen Janneke:
Is gek op alles wat met garen en stof te maken heeft. Haakt, naait en breit. Auteur haak- en naaiboek Haakspiratie (2016). Is overdag organisatieadviseur @ www.EigenWijzeWerken.nl

2 Responses

  1. Tante Jannie
    | Beantwoorden

    Wat tof! Proficiat! Ik heb nog geen tijd gehad om echt even rustig te gaan zitten en de Flow te lezen maar hij ligt rustig op me te wachten 🙂

Ik ben benieuwd naar je reactie en/of vragen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.