Home » Haakspiratie » Gehaakt en genaaid hart uit Haakspiratie

Gehaakt en genaaid hart uit Haakspiratie

Geplaatst in: Garen, Haakspiratie, Haken, Naaien 3

Eerder liet ik al zien dat een stofje dat ik kocht op de Handwerkbeurs me inspireerde om nog een wiebertas te maken en ik dus nóg een WIP rijker was. Dat gebeurde me een paar dagen later nog een keer. Dit keer was een bolletje garen de aanleiding.

Hart haken

Terwijl ik op zoek was naar dingen om op te ruimen voor dag 14 van de Opruimclan (zie hier meer daarover), kwam ik een heel mooi bolletje tegen (Borgo de Pazzi Kuki). Ik zag een match met het Tilda-stofje dat ik vorige week kocht en het hart uit mijn boek. En hup: weer een work in progress ??

Later vond ik in mijn man’s werkkamer nog genoeg spullen die wel weg konden ?

Inmiddels is het haakwerk klaar en ook het genaaide gedeelte. De WIP verdwijnt dus ook haast net zo snel weer van m’n lijstje als dat het er op kwam. Gelukkig.

Later deze week zal ik een videootje opnemen waarin ik laat zien hoe je het gehaakte deel op het stoffen deel vast zet. Daar krijg ik nog wel eens vragen over en dat blijft lastig uitleggen in tekst. Wordt vervolgd dus!

Ps: Dit is het originele hart, dat in Haakspiratie staat:

Gehaakt hart Haakspiratie
Gehaakt hart | Garen: Lang Yarns Airolo, randje Lang Lamé | Patroon: Haakspiratie

 

Volgen Janneke:
Is gek op alles wat met garen en stof te maken heeft. Haakt, naait en breit. Auteur haak- en naaiboek Haakspiratie (2016). Is overdag organisatieadviseur @ www.EigenWijzeWerken.nl

3 Responses

 1. Margaret
  | Beantwoorden

  Prachtig garen voor een hart. Gelukkig was dit een minder groot project.

  Groetjes, Margaret

  • Jan
   | Beantwoorden

   Ja, dat was zeker fijn, want er ligt verder genoeg 😉 Leuk voor tussendoor. En om straks te kunnen laten zien hoe je dat nou doet, een haakwerk op een kussen stikken.
   En het garen is inderdaad heel mooi, maar moet eerlijk zeggen: het haakt niet heel prettig. Twee keer fijn dus dat dit maar een heel klein project was 😉
   Ik zal er later ook eens mee gaan breien. Ik vermoed dat het daar beter geschikt voor is.

 2. […] snelle tussendoor projectje werd toch een wat groter iets doordat ik bedacht er dan ook maar gelijk een videotutorial bij te […]

Ik ben benieuwd naar je reactie en/of vragen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.