Home » Winactie » Geef je mening en win een handwerkpakket!

Geef je mening en win een handwerkpakket!

Geplaatst in: Winactie 14
Winactie handwerkpakket Jip by Jan

Mijn blog bestaat inmiddels al weer drie jaar. Tijd om jullie eens te vragen wat jullie er eigenlijk van vinden. Ik ga namelijk overstappen van Blogspot naar WordPress binnenkort en aangezien er dan toch van alles op de schop gaat, dacht ik: als ik jullie nu vraag wat absoluut moet blijven en wat weg kan, scheelt dat weer verhuizen 🙂

Natúúrlijk vul je zo’n vragenlijst met plezier in, want met de resultaten wordt dit blog voor je aangepast. En toch wil ik het nóg aantrekkelijker maken. Namelijk door 2 handwerkpakketten te verloten onder alle vragenlijstinvullers!

In die handwerkpakketten zitten:

 • 10 bollen Catania haakgaren
 • Meters lint van onder andere Restyle en Eline’s huis
 • Stofknopen
 • Sleutelhanger van Georges et Rosalie
 • Klosjes naaigaren van Gütermann
 • Klosje keperband
 • Viltlapjes
 • en nog meer!
Je kunt de vragenlijst hieronder invullen tot en met maandag 18 augustus 2014 om kans te maken op een van de twee pakketten.
Overigens heb ik meer aan een eerlijke mening dan aan te rooskleurige antwoorden, dus hebben je antwoorden geen invloed op je kansen. Ik laat de winnaars bepalen door het lot oftewel de True random number generator.
Alvast bedankt voor het meedoen!
ps: je moet een beetje scrollen. Doorgaan tot je bij de Submit-knop bent anders heb je ‘t voor niks ingevuld en da’s natuurlijk niet de bedoeling.Elke maand een update ontvangen met al het Jip by Jan nieuws? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang het automatisch in je mailbox!

14 Responses

 1. little Z handmade
  | Beantwoorden

  Goed initiatief! Of ik nou win of niet; ik heb de poll ingevuld… Succes!

 2. Elfi
  | Beantwoorden

  Leuk, ik heb hem ook ingevuld!

 3. gekkiggeitje.nl
  | Beantwoorden

  Done! Ben benieuwd naar je nieuwe site! Succes met alles! En met alle feedback die je gaat krijgen! Want wat mensen ook zeggen en vinden: Blijf vooral heel dicht bij wat je zelf vindt en wilt. Want daarom komen we hier uiteindelijk toch.
  Groetjes Maaike

 4. Patricia Smit
  | Beantwoorden

  Ik heb de vragenlijst ingevuld. blijf je gewoon lekker volgen, wat er ook veranderd!

 5. Lisanne Multem
  | Beantwoorden

  Wat een prachtige vragenlijst. Heel gaaf om dat zo te doen. Uiteraard gelijk meegedaan. Lieve groet Lisanne

 6. Brigitta
  | Beantwoorden

  Gedaan, je hebt een superleuk blog waar ik veel leesplezier aan beleef en inspiratie op doe.

 7. Sofie
  | Beantwoorden

  Natuurlijk ingevuld!

 8. I love looking at your blog, but I wish I could read it as well…
  Could you please add a translate button on your page?
  Have a nice week end

 9. Ingevuld vanuit mijn vakantie adres in London. Ga vooral zo door! Warme groetjes van Susan

 10. Jannies Hobbyhoek
  | Beantwoorden

  Ingevuld hoor, hopelijk heb je wat aan alle reacties. Groetjes, Jannie

 11. Angélique
  | Beantwoorden

  Ik heb je blog ontdekt door deze vragenlijst, maar voordat ik het ingevuld heb, heb ik eerst uitgebreid het blog bekeken (uiteraard niet álles gelezen 😉 ) en ik ben blij dat ik het ontdekt heb 🙂

 12. Anonymous
  | Beantwoorden

  Dankjewel voor deze kans! Marta

 13. Janet
  | Beantwoorden

  Vragenlijst beantwoord. Lees jouw blogs graag.

 14. marjolein
  | Beantwoorden

  Ingevuld! Vooral doorgaan met je leuke blogs en diy ideetjes
  Ik word er elke x weer vrolijk van.

Ik ben benieuwd naar je reactie en/of vragen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.