Home » Tutorial » Featured on an American blog!

Featured on an American blog!

Geplaatst in: Tutorial 6

Daar sta je dan, met je hoofd (en fiets) op een Amerikaans blog. Een aantal weken geleden kreeg ik de vraag van de dames van PrudentBaby.com of mijn fietsmand-tas-tutorial gepost mocht worden op hun blog. Euhm… jaha! Afgelopen maandag was het dan zover. Onnodig te zeggen dat ik daar stiekem best een beetje trots op ben 🙂

JipbyJan tutorial op PrudentBaby.com

A few weeks ago the ladies of PrudentBaby.com asked me whether they could post my bicycle basket bag tutorial on there blog. Well duhu… Yes of course! This monday my post went online on their blog. Needless to say that I am secretly quite proud of that 🙂

Volgen Janneke:
Is gek op alles wat met garen en stof te maken heeft. Haakt, naait en breit. Auteur haak- en naaiboek Haakspiratie (2016). Is overdag organisatieadviseur @ www.EigenWijzeWerken.nl

6 Responses

 1. Martine
  | Beantwoorden

  Geweldig! Ik kan mij heel goed voorstellen dat je trots bent! Het is dan ook een super leuke tutorial.
  Groetjes, Martine

 2. Daniëlle Kok
  | Beantwoorden

  Heel leuk en wat super dat je nu ook op een Amerikaans blog staat!

 3. STIJL bij Willeke
  | Beantwoorden

  En daar mag je zeker trots op zijn!!! Super leuk!!

  Groetjes Willeke

 4. Janneke Assink
  | Beantwoorden

  Dank jullie wel, leuk!

 5. Readkapke
  | Beantwoorden

  Jaah dat kan ik mij voorstellen!

 6. ans aarsema
  | Beantwoorden

  En nu sta je ook nog op One Pretty Thing!

Ik ben benieuwd naar je reactie en/of vragen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.