Home » Haken » Every desk needs something Yellow!

Every desk needs something Yellow!

Geplaatst in: Haken 6

Vandaag zijn broer en schoonzus 12 jaar getrouwd en daarvoor ging ik op zoek naar een leuke kaart. Al zoekende kwam ik natuurlijk nog veel meer leuke kaarten tegen, voor elke mogelijke gelegenheid, de vrolijke en de minder fijne. Ik begon mijn zoektocht bij de plaatselijke Readshop (alwaar ik goed kon slagen) en moest ook nog even naar de Hema. Daar had ik de kaartencollectie blijkbaar al even niet gezien, of ze zijn toevallig allemaal net nieuw, dat weet ik niet. Hoe dan ook, ik ging zwaar voor de bijl. Het knalgele posthoudertje maakte de strooptocht compleet.

Brievenhouder en kaarten Jip by Jan
Today my brother and my sister in law celebrate their 12th wedding anniversary. Yesterday I went into town to buy a card for them. While searching I, off course, came across many other beautiful cards. For every possible occasion,  for the happy and the sad ones. I started my quest at the local Readshop (where I succeeded in finding a card for my brother and his wife) and had to stop by the Hema (a very popular chain store in the Netherlands). I apparently hadn’t seen their postcard collection in a while, or they all just came in, I don’t know, but oh my, they were beautiful! So I bought a lot of new cards and the bright yellow paper tray made the raid complete.

Kaarten Hema Jip by Jan

  

Kaarten Hema Jip by Jan
Kaart Van harte Hema Jip by Jan

Kaarten Hema Jip by Jan

Ik heb alle adressen al lang digitaal. Maar toch pak ik vaak nog het papieren adressenboekje. Ik kan het ook nog niet over m’n hart verkrijgen om het schattige varkentje en zwijntje (Roosje en Truffel) aan de kant te doen. De eend-paperclips zijn van Midori en kocht ik bij Buitendelijntjes.com.

I have a digital address book, for a long time now. But I still reach for the paper version when I need an address. I can’t find it in my heart to put the cute pig and swine aside. I bought the duck shaped Midori paperclips at Buitendelijntjes.com.

Bij de Readshop liep ik nog tegen een DIY-boek aan: Maak van Jorine Tieleman. Met een setje breinaalden. Mocht ik dan nog eens tijd over hebben…. begin ik aan nóg een nieuwe hobby 😉

At the Readshop I bought a new book: Maak! by Jorine Tieleman with DIY interior ideas. It came with a set of knitting needles. If I ever have the time… I might start just another hobby 😉

DIY boek Maak! van Jorine Tieleman Jip by Jan
Volgen Janneke:
Is gek op alles wat met garen en stof te maken heeft. Haakt, naait en breit. Auteur haak- en naaiboek Haakspiratie (2016). Is overdag organisatieadviseur @ www.EigenWijzeWerken.nl

6 Responses

 1. Readkapke
  | Beantwoorden

  Gezellig!

 2. Leuk! Kleuren maken je vrolijk!

 3. Daniëlle Kok
  | Beantwoorden

  HayHay!
  Wat een prachtige spullen!
  Is die gele posthouder ook van de Hema?
  Liefs Danielle
  divadaan.blogspot.nl

 4. Jackie
  | Beantwoorden

  jaaaaa, kaarten ik houd er van…
  Nu probeer ik de gene die ik verstuur meestal wel zelf te maken, maar heb pas gedacht dat ik alle leuke kaarten uit de winkel maar gewoon op de muur plak, heel gezellig…

Ik ben benieuwd naar je reactie en/of vragen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.