Home » Haken » Embracing Granny dekens haken

Embracing Granny dekens haken

Geplaatst in: Haken 0

Heerlijk! Nét voor de vakantie voor ons start, kan ik project Embracing Granny sluiten!

Het begon met het gedachteloos haken van mini granny squares tijdens lockdown project Hexagon bloemen deken.

Project Embracing Granny dekens afgerond – start de zomervakantie ☀️

Die mini granny’s verdwenen ergens in een laatje, om er dit jaar weer uit te voorschijn te komen. Ik bedacht een ontwerp met vierkantjes en achtkanten. Omdat ik niet kon kiezen tussen de join-as-you-go versie en de versie waarbij je de gehaakte onderdelen pas op het einde aan elkaar haakt, liet ik jullie kiezen. Nou ja, en jullie waren op Facebook en Instagram net zo verdeeld als ik. En dus voegde ik beide versies toe aan het patroon.

Inmiddels zijn beide dekens gehaakt, is het patroon geschreven, getekend en voorzien van stap voor stap foto’s, is het patroon inmiddels vertaald in het Engels en nu zijn dan ook eindelijk de officiële foto’s gemaakt. Die maak ik gewoon zelf, dus niks officieels aan, maar op de een of andere manier is het pas echt af als een project op het witte klepbankje is gefotografeerd.

Die staat inmiddels niet meer bij ons thuis, maar in mijn workshopruimte en daar kom ik niet zo vaak. Afgelopen week had ik er eindelijk tijd voor en nu is het project dus nét op tijd af voor onze zomervakantie begint. Heerlijk! Want haken, ontwerpen en alles wat komt kijken bij het maken van een patroon is erg leuk, maar ook intensief. Dus fijn om afgerond te hebben!

Ik hoop dat jullie ontzettend veel plezier hebben met het haken van de Embracing Granny blanket en wens jullie een heel fijne zomer toe!

Volgen Janneke:
Is gek op alles wat met garen en stof te maken heeft. Haakt, naait en breit. Auteur haak- en naaiboek Haakspiratie (2016). Is overdag organisatieadviseur @ www.EigenWijzeWerken.nl

Ik ben benieuwd naar je reactie en/of vragen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.