Home » Winactie » Een winnares en een nieuwe uitdaging

Een winnares en een nieuwe uitdaging

Geplaatst in: DIY, Naaien, Winactie 3

Naturalia wol van Borgo de Pazzi De Knutselkeet

Een winnares

Tot en met gisteravond net voor twaalf bleven de reacties op de Naturalia-winactie binnenkomen. Niet dat ik ze live zag binnenkomen, dat kan ik gelukkig achteraf zien. Ik ben tegen die tijd al lang niet meer op deze planeet 😉

De meesten van jullie hadden het antwoord op de vraag goed: bij De Knutselkeet vind je 7 verschillende kleuren Naturalia wol. Zeven verschillende kleuren schapen dus, want de wol is ongeverfd. Uit alle goede antwoorden trok ik de volgende winnares:

Jorien Luin

Jorien krijgt een streng Naturalia-wol, een haaknaald en een kokosknoop zodat ze zelf iets moois kan gaan maken met dit garen. Van harte gefeliciteerd Jorien!

Allemaal bedankt voor het meedoen en De Knutselkeet natuurlijk voor het beschikbaar stellen van deze mooie materialen!

… en een nieuwe uitdaging

Soms valt een aantal dingen samen. Zo heb ik al even last van mijn pols en ben ik dus noodgedwongen wat minder actief met haken. Dan houd je ineens tijd over voor andere dingen, zoals andere blogs lezen en ik stuitte op deze van ByMiekk. Daarnaast keek ik Door Het Oog van de Naald (woensdagavond RTL4) voor het eerst en toen ook meteen maar the Great British Sewing Bee (BBC Two). Superleuke series om te kijken en mijn handen begonnen te jeuken om zelf ook (weer) aan de slag te gaan met de naaimachine. Ik kocht La Maison Victor om het Jamie jurkje dat er in staat en ben aan de slag gegaan.

La Maison Victor Jamie jurkje

Inmiddels staan zowel de naai- als de lockmachine weer op mijn bureau. Nu heb ik al best wat genaaid, maar zelden of nooit kleding voor mezelf. En dat is wel andere koek dan vlaggetjeslijnen, een patchworkdeken, een kussen of een jurkje voor een meisje.

Ik benieuwd hoe het jurkje zal gaan vallen en of ik de smaak te pakken krijg. Wordt vervolgd dus.

3 Responses

 1. Liesbeth
  | Beantwoorden

  Leuk, ik heb de La Maison Victor (LMV) ook gekocht, omdat er zo’n leuke trui in stond voor zoonlief. Alleen heb ik nog niet de moed gevonden om achter de naaimachine te kruipen. Hopelijk kun jij mij overtuigen met je volgende blog 😉

  • Jan
   | Beantwoorden

   Leuk dat jij hem ook hebt Liesbeth! Vind er leuke dingen in staan voor alle soorten en maten. Vond zelfs iets voor mijn man (unicum!). Hoop dat je snel de moed vindt! 🙂

 2. Mirjam
  | Beantwoorden

  Ik had tot vanmiddag nog nooit van dit blad gehoord,maar even in gebladerd. Even wennen aan de vormgeving, maar er stonden leuke dingen in! Ik ga al 16 jaar naar naailes, met drie dochters voldoende inspiratie! En af en toe ook voor mezelf. geniet ervan!

Ik ben benieuwd naar je reactie en/of vragen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.