Home » Haken » Een nieuw jaar…

Een nieuw jaar…

*Tijdelijk korting op mijn haakpatronen*

Het is 24 maart, mijn verjaardag! 🥳 De tweede in Corona-tijd. Gelukkig was ik al nooit zo van de groots gevierde feesten. Maar helemaal niks… dat hoeft natuurlijk ook niet. Dus aten we zojuist een gebakje in de tuin (wat een heerlijk zonnetje!) en deel ik de feestvreugde graag met jullie in de vorm van korting op uren haakplezier!

Nu zal de kortingscode an sich wellicht niet de meeste feestvreugde geven, maar de uren haakplezier die je hebt met mijn patronen hopelijk wel. Dat is althans altijd waar ik op hoop: dat je tijdens het haken fijne momenten beleeft, tot rust komt en geniet van het moois dat onder je handen ontstaat.

Omdat het mijn 45e verjaardag is, ontvang je 45% korting (bij een besteding van minimaal € 9,00) in mijn webshop. Vul deze couponcode in:

45jaar!

Alleen geldig op de digitale patronen, niet op mijn boek. Geldig t/m 28 maart 2021

… én een nieuw patroon!

Misschien zag je het begin er van al voorbij komen op Instagram of Facebook: een nieuw haakpatroon! In de maak, dat wel. Het wordt een patroon voor een deken waarin twee verschillende versies van aan elkaar haken worden uitgelegd. Zowel een join as you go versie:

als een versie waarbij je de losse onderdelen aan het einde aan elkaar haakt:

Aan de basis van dit patroon staan de baby granny squares. Die ontstonden vorig jaar, terwijl ik met de Hexagon bloemendeken bezig was (zie hier). Ik wilde er iets mee doen, maar een hele deken van baby granny’s… Dát leek me geen goed plan. Ergens in de afgelopen weken kreeg ik het idee ze te combineren met achtkanten. Gea van @het_kleurige_haakhuis bedacht er vervolgens deze bijpassende naam bij: de Embracing Granny blanket

Je kunt het patroon, hoewel nog niet af, alvast bestellen (t/m 28 maart dus mét korting, als je voor minimaal € 9,00 bestelt!)

Je ontvangt dan deel 1, waarbij de losse onderdelen, het gebruikte garen en de kleuren alvast beschreven staan. In de loop van de komende weken, wordt het patroon steeds verder aangevuld en aan het einde krijg je het complete, definitieve, patroon. 

Haak je met me mee?


Korting op haakpatronen

T/m 28 maart 2021 45% korting op al mijn digitale haakpatronen met de code 45jaar!

Volgen Janneke:
Is gek op alles wat met garen en stof te maken heeft. Haakt, naait en breit. Auteur haak- en naaiboek Haakspiratie (2016). Is overdag organisatieadviseur @ www.EigenWijzeWerken.nl

8 Responses

 1. janet678
  | Beantwoorden

  HAPPY BIRTHDAY 🥳

 2. Ilse (by-ik.blogspot.nl)
  | Beantwoorden

  Gefeliciteerd! Nog vele mooie jaren erbij gewenst.
  Wat komen de verschillende versies van de achthoeken mooi naar voren met het groene garen.
  Allemaal losse onderdelen aan elkaar haken is niets voor mij. De join as you go versie zet ik op mijn wensenlijstje.

  • Janneke
   | Beantwoorden

   Dank je wel Ilse! Voor de felicitatie als het compliment op mijn nieuwe patroon 😊 Leuk dat je join-as-you-go versie op je wensenlijstje staat!

 3. Mieneke
  | Beantwoorden

  Hartelijk gefeliciteerd Janneke 🎊!
  Dat je maar weer een mooi gezond en creatief jaar tegemoet mag gaan.
  Dankjewel voor de kortingscode, ik heb 3 van je prachtige patronen gekocht,ik ben benieuwd of ik er net zoiets moois van kan maken zoals jij ☺️.
  Groetjes Mieneke.

  • Janneke
   | Beantwoorden

   Dank je wel Mieneke! Voor de felicitatie en de aanschaf van drie patronen, super leuk! Ik hoop dat je er heel veel uren haakplezier mee beleeft!

 4. Jeanine
  | Beantwoorden

  Janneke, ik vind de ‘ join as you go’ optie een hele goeie voor mij! Kan ik het patroon al bestellen?
  Mvg Jeanine Margés

Ik ben benieuwd naar je reactie en/of vragen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.