Home » DIY » Een kruising tussen een beschermengel en een Engelse bulldog

Een kruising tussen een beschermengel en een Engelse bulldog

Geplaatst in: DIY 2

Schreef ik nog niet zo heel lang geleden dat het zelfgemaakte vilten hart zo multi-inzetbaar is, kom ik er nu al achter dat het niet een geschikt cadeau is voor iedereen. Sommige mensen zijn gewoon niet zo van de hartjes en dus moest ik in dit geval wat anders verzinnen.
Mijn jongste zusje en haar vriend vallen al een tijd van de ene ellende in de andere en het einde daarvan is nog niet in zicht. Ziekte, sterfgevallen en ongelukken in hun familie- en vriendenkring en nog veel meer, werkelijk niets lijkt ze te worden bespaard. Ik wilde ze daarom iets geven (niet dat het helpt, maar je wilt wat als buitenstaander), maar dus geen hart.

Nu had ik bij Mirjam de Boer van Hebbuh.com ontzettend leuke beschermengelen gezien. Ik heb op het punt gestaan ze te bestellen voor mijn zusje en zwager, maar had toch twee bedenkingen:
1. ik wilde graag zélf iets voor ze maken (alles op hebbuh.com ís handgemaakt, maar dan dus door Mirjam)
2. tegen de ellende die mijn zusje en zwager meemaken is zelfs een beschermengel niet meer opgewassen

Maar wat dan wel? En ineens had ik het: hun hond Jaeger, een Engelse bulldog. Die krijg je met geen mogelijkheid omver en zij zijn uiteraard dol op hem. Dus werd het een combinatie van mijn vilten hart en de beschermengelen van Hebbuh, maar dan dus in de vorm van hun eigen Engelse bull:

Ik heb een foto van Jaeger waarop hij erg leuk poseert (waarvoor dank) omgezet in zwart/wit en vervolgens uitgesneden op flexfolie (niet met de hand, maar met een snijmachientje). Dat perste ik op vilt en op de achterkant en lintjes drukte ik een tekst.

 

 

Dit hangertje was overigens het cadeautje dat ik nog moest verzenden dat in mijn to-do-bakje lag (zie laatste foto Mijn werkplek)

Volgen Janneke:
Is gek op alles wat met garen en stof te maken heeft. Haakt, naait en breit. Auteur haak- en naaiboek Haakspiratie (2016). Is overdag organisatieadviseur @ www.EigenWijzeWerken.nl

2 Responses

 1. angelina
  | Beantwoorden

  Ik hoop dat je zus en zwager er blij mee zijn!! Ik vind hem ik elk geval geweldig leuk!!!

  Liefs Angelina

  • Janneke Assink
   | Beantwoorden

   Dank je, Angelina! Ze waren er inderdaad heel blij mee en herkenden hun eigen hond er gelukkig in 😉

Ik ben benieuwd naar je reactie en/of vragen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.