Home » Haken » DIY-er gezocht

DIY-er gezocht

Geplaatst in: Haken 1

Naarstig was ik op zoek naar meer uren in mijn dag, maar tot op heden heb ik het nergens kunnen vinden! (mocht iemand de gouden tip hebben, ik houd mij aanbevolen…) Dus zit er niks anders op niet meer alle opdrachten aan te nemen. Vandaar de volgende oproep van een fijne klant:

Ze wil graag een kussen laten maken voor op een houten eettafelbank. De afmeting is ongeveer 1.10 bij 35 cm en het kussen moet ongeveer 7 cm dik worden.

Wie zou dat willen/kunnen maken voor haar? Graag een berichtje (onderaan deze post of naar jan at jipshop.nl) met eventuele link naar je website of foto’s bijgevoegd. Ik zal je gegevens dan naar haar doorsturen en kunnen jullie samen verder afspraken maken over stoffen, kleuren, kosten enzovoort.

Volgen Janneke:
Is gek op alles wat met garen en stof te maken heeft. Haakt, naait en breit. Auteur haak- en naaiboek Haakspiratie (2016). Is overdag organisatieadviseur @ www.EigenWijzeWerken.nl

  1. Wendy
    | Beantwoorden

    Druk druk druk met eigen opdrachten, maar voor meer tijd: rechts achter je laptopscherm, als je je linkeroog dichtknijpt en zacht het liedje I follow fluit dan plopt er soms in ene een extra uurtje tevoorschijn…echt! Probeer maar!

Ik ben benieuwd naar je reactie en/of vragen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.