In het bijhouden van dit blog, het maken van de tutorials, het nemen en bewerken van foto’s, het schrijfwerk en het zoeken naar interessante onderwerpen zit heel veel tijd. En tijd is schaars, als je een baan, een gezin en – oh die eeuwig terugkerende – huishoudelijke klussen hebt en ook nog graag sport. Daarnaast zijn het hosten van de site, het promoten van mijn blog en mijn camera niet gratis.

Daarom geef ik adverteerders de mogelijkheid zichzelf te promoten via mijn blog. Via give aways, een banner in de zijbalk of een klein percentage van de verkoop bij het linken vanaf mijn site. Ik schrijf en maak dit blog met heel veel liefde, maar van liefde alleen kan een mens de rekeningen niet betalen.

Mocht je blij zijn met mijn blog, dan zou ik het fijn vinden als je mij helpt door eens een kijkje te nemen bij mijn adverteerders via de links in de zijkolom.

Graag wil ik benadrukken dat ik in mijn blogs mijn eigen mening geef over producten en shops en niet wordt betaald om positief over iets of iemand te schrijven. Ook zal ik alleen producten en shops promoten die passen bij de doelgroep van mijn blog.

Mocht je vragen hebben over deze disclaimer, dan hoor ik het graag! Je kunt me bereiken via dit mailadres.

Ik ben benieuwd naar je reactie en/of vragen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.