Home » DIY » Dingen die ik handig vind

Dingen die ik handig vind

Geplaatst in: DIY 0

In de Jipshop verkoop ik vooral dingen die ik zelf erg leuk vind: de stoffen, de bandjes en de applicaties die ik bij elkaar zoek zijn echt naar mijn smaak. Omdat zelf dingen maken nog veel leuker is als je ook het juiste materiaal gebruikt, ga ik vanaf nu ook artikelen toevoegen die ik zelf handig vind.

Hierbij het eerste artikel: de flower head pins van Clover

Sjee, naalden… zul je wellicht denken. Nou niet het meest inspirerende op het gebied van DIY… Maar echt, geloof me, je zult versteld staan wat het gebruik van het juiste materiaal uitmaakt.
Voorheen gebruikte ik de standaard glasknopspelden en aangezien ik niet beter wist, voldeden die. Tot ik met deze handige lange naalden in aanraking kwam (gelukkig op een niet pijnlijke manier, je weet maar nooit met naalden). Wanneer je meerdere lagen stof bij elkaar moet houden (bijvoorbeeld bij het maken van een patchworkdeken) komt de lengte goed van pas. Ze zijn ook nog eens heel dun, dus dat is ook prettig bij de wat fijnere stoffen. Het derde grote voordeel is de platte kop: bij het naaien op de naaimachine kun je ze gewoon laten zitten, ze gaan zo onder het naaivoetje door.

Sinds ik deze naalden ken, gebruik ik m’n oude niet meer. Omdat ik er in geloof dat je hobby nog leuker wordt als je over de juiste materialen beschikt, bied ik deze Flower head pins nu ook aan in de Jipshop.

Ze worden geleverd in setjes van 20 stuks.
Ik hoop dat je er net zo tevreden over zult zijn als ik!

Ken jij artikelen of materialen die ook echte must-have zijn voor de DIY-er? Dan lees ik het graag!

Hartelijke groet,

Volgen Janneke:
Is gek op alles wat met garen en stof te maken heeft. Haakt, naait en breit. Auteur haak- en naaiboek Haakspiratie (2016). Is overdag organisatieadviseur @ www.EigenWijzeWerken.nl

Ik ben benieuwd naar je reactie en/of vragen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.