Home » Haken » Crochet flowers

Crochet flowers

Geplaatst in: Haken 4

Ik bleek gisteren iets te enthousiast met het online zetten van de review en give away van het nieuwe boek Mollie Makes Party & Weddings… Een publicatie mag pas online wanneer het ook verkrijgbaar is, ik ging uit van publicatiedatum. Ik heb het bericht daarom offline gehaald. Over twee weken (27 mei) verschijnt het boek écht en dan zet ik de review en give away weer online. Alle reacties en nieuwsbriefaanmeldingen die tot nu toe binnen kwamen blijven bewaard, dus je doet nog steeds mee, maar zult alleen even iets meer geduld hebben. Sorry daarvoor!

Om dit bericht toch nog enigszins op te fleuren laat ik je vast de bloemen zien die ik haak voor op de Shop-sas-tas waar ik hier eerder al over postte. Het haakpatroon voor de bloemen en blaadjes staat in Mollie Makes Haken.

I crocheted these flowers for the bag I’m making. The crochet pattern for the flowers and the petals is from Mollie Makes Crochet.

Ik heb er nu twee gehaakt, een met haaknaald 3,5 en een met haaknaald 2,5 zodat de een wat groter is dan de andere. Nu twijfel ik nog of ik er meer op zal haken of dat ik het “less is more” principe ga aanhangen.

Ik gebruikte restjes van het garen dat ik ook voor de tas gebruikte (Scheepjeswol Stone Washed van Het Wolhuis).

There are two now in different sizes, one crocheted with hook 3,5 and one with 2,5. I’m still in debate whether I’ll crochet more or want to leave it at this.

I used leftover yarn I also used for the bag (Scheepjeswol Stone Washed from Het Wolhuis).

Bloglovin

Volgen Janneke:
Is gek op alles wat met garen en stof te maken heeft. Haakt, naait en breit. Auteur haak- en naaiboek Haakspiratie (2016). Is overdag organisatieadviseur @ www.EigenWijzeWerken.nl

4 Responses

 1. Little Train
  | Beantwoorden

  Dat ziet er geweldig uit! O, wat mooi!

 2. WIEN-ART
  | Beantwoorden

  Die bloemen zijn gaaf!
  3 per kant?
  Succes nog even.
  Liefs, Corine

 3. kreamade
  | Beantwoorden

  Heel mooi!! gr. Hennie

 4. HiHi, je moet ook overal rekening mee houden. Geen enkel punt toch! Het blijft nog net zo leuk! Mooie bloemen, die stone washed is zo fijn…
  Liefs lisanne

Ik ben benieuwd naar je reactie en/of vragen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.