Home » Haken » Creaweekend Hardenberg

Creaweekend Hardenberg

Geplaatst in: Haken 2

Leuk, leuk, leuk en nog eens leuk!
Samen met een vriendin een dagje Creaweekend Hardenberg. Wat heerlijk veel inspiratie bij elkaar op zo’n beurs. Ik kwam met name voor stoffen. Daar waren helaas niet veel stands van op de beurs, maar de ene die ik zag leverde me meteen 11 nieuwe stofjes op en een schattig geblokt lintje met kant.
Dat worden straks sjaaltjes en feestslingers, ik zie het al helemaal voor me!

Excuus voor de kwaliteit van de foto’s, de flitsbatterijen waren even moe van m’n voortdurende gefotografeer….

In totaal waren we zo’n 6 uur op die beurs, als er maar een stand was met stoffen, wat hebben we daar die andere tijd dan gedaan? Nou, dat zal ik je laten zien!
Ten eerste waren er tig stands met kralen, de een met nog mooiere dan de andere! Daar móesten we natuurlijk wel wat van meenemen. Dit waren mijn ‘scores’:

Maar het allerallergeweldigst wat we zagen, en dit wordt een nieuwe hobby, Decopatch! We hadden er allebei nog nooit van gehoord, maar wat is het mooi! Het idee is als volgt: je neemt een kaal voorwerp van hout, papier mache of piepschuim en je beplakt het met stukjes papier. En dat papier! Zó mooi! Prachtige kleuren en geweldige motiefjes. We hebben meteen starterspakketjes aangeschaft en veel te veel extra blaadjes, voor je weet maar nooit wat we allemaal nog gaan beplakken. Wauw!

Dus mocht je me binnenkort nodig hebben: ik heb even geen tijd. Druk bezig met stof, kralen of papier 😉

Binnenkort foto’s van wat het allemaal is geworden!

Volgen Janneke:
Is gek op alles wat met garen en stof te maken heeft. Haakt, naait en breit. Auteur haak- en naaiboek Haakspiratie (2016). Is overdag organisatieadviseur @ www.EigenWijzeWerken.nl

2 Responses

 1. Moosmade
  | Beantwoorden

  Haha, nog meer hobbies! En ja had nog niets te doen toch?! Benieuwd naar het resultaat!

 2. Dotties Design
  | Beantwoorden

  Haha hier is dochterlief ook aan de decopatch, ik heb bij mijn “buuf” van de beurs een starterspakketje meegenomen en maandag na de beurs was haar eerste spaarvarkentje met decopatch een feit 😉

  Groetjes Margot

Ik ben benieuwd naar je reactie en/of vragen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.