Home » Haken » Christmas give away tree

Christmas give away tree

Geplaatst in: Haken 1

Haken voor het goede doel, ik blijf dat leuk vinden. Het maakt me over het algemeen niet eens uit wat het doel is. Het feit dat ik al hakend bij kan dragen aan iemand anders’ geluk, is al een fantastische win-win situatie.

Zo haakte ik bijvoorbeeld al eens Earlybirds voor te vroeg geboren baby’tjes, breide ik mutsjes voor het Nationaal Ouderfonds, maakte ik een haakpatroon voor Het Nije Huis en ging de opbrengst van Haakspiratie naar Stichting De Vrolijkheid.

Doe mee & haak een kind blij

Toen Miranda Mosterd van de Knit&Knot-beurs mij mailde over de Christmas give away tree die ze samen met magazine Aan de haak heeft opgezet, hoefde ik dan ook niet lang na te denken.

Even een nieuw ontwerp verzinnen zit er niet in, maar in mijn webshop staan al wel deze ijskristallen die prima in de kerstboom kunnen.

Haakpatroon IJskristallen

Ik ga er zelf natuurlijk een aantal haken en insturen, maar wil jullie ook vragen mee te doen. Als je het patroon in mijn webshop koopt, doneer ik per verkocht patroon 1 euro.

Je hoeft natuurlijk geen ijskristallen te haken, je mag alles wat als hanger te gebruiken is haken en doneren. Zo heeft Aan de Haak zelf (in samenwerking met CuteDutch) ook hele leuke patronen voor ornamentjes gratis beschikbaar gesteld.

Gratis haakpatronen tbv Christmas give away tree Aan de Haak – Foto CuteDutch

Op deze pagina van Aan de haak vind je alle informatie inclusief waar je je haakwerk naar toe kunt sturen. Je kunt het overigens ook meenemen naar de Knit & Knot-beurs, ze zelf in de kerstboom hangen en daarna nog heerlijk struinen over de beurs. Over een win-win-situatie gesproken 😉

Volgen Janneke:
Is gek op alles wat met garen en stof te maken heeft. Haakt, naait en breit. Auteur haak- en naaiboek Haakspiratie (2016). Is overdag organisatieadviseur @ www.EigenWijzeWerken.nl

  1. Ilse (by-ik.blogspot.nl)
    | Beantwoorden

    Fijn hè, om wat voor een ander te kunnen betekenen. Gecombineerd met haken is het inderdaad win-win!
    Ik ga eens even verder lezen bij Aan de haak. Wie weet kan ik ook mijn steentje bijdragen.
    Groet, Ilse

Ik ben benieuwd naar je reactie en/of vragen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.