Home » Haken » Christmas crochet part II

Christmas crochet part II

Geplaatst in: Haken 4

Twee weken geleden blogde ik al over de ijskristallen die ik haak. Naast dat het leuk is om ze tot een slinger te haken, bedacht ik er nog een bestemming voor: ik strikte er een aan een jampot-jasje. Waardoor ik ineens een heel kerstig windlichtje heb.

Het jasje haakte ik uit het hoofd. Dat vind het leuke aan haken: je begint gewoon en wordt het niet zoals je wilt, dan haal je het weer uit. Geen man overboord (of haakgaren verspild).

(Mocht je toch liever aan de hand van een patroon werken, ik zocht er twee voor je op: Hobbydoos.nl en Leukgemaakt).

Haken windlichtje kerst

Two weeks ago I wrote I was busy crocheting snowflakes. You can make a pretty garland out of those, but I found another destination: I tied one up to a jar that I had put on a crochet-jacket. So now I have a christmassy light jar.

I didn’t use a pattern for crocheting the jar-cover. That’s what I like about crochet: you just start and when it doesn’t turn out the way you want it to, you unravel it. Nobody is drowning (and no yarn wasted). (If you prefer to use a pattern here is a link for you on Fondrari

4 Responses

 1. Van mij, voor jou
  | Beantwoorden

  Wat is hij leuk geworden. Ook mooi met het huisje op de achtergrond. groetjes kathy

 2. Daniëlle Kok
  | Beantwoorden

  HayHay!
  Het is super leuk geworden!
  Wat gezellig zo!
  Liefs Danielle
  ahappymess.blogspot.nl

 3. Wendy
  | Beantwoorden

  Heel sfeervol! En stiekem al je eigen kerst…. 😉

 4. kreamade
  | Beantwoorden

  Ziet er gezellig uit! gr. Hennie

Ik ben benieuwd naar je reactie en/of vragen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.