Home » Naaien » Boekrecensie in de maak: Naai je complete garderobe op maat

Boekrecensie in de maak: Naai je complete garderobe op maat

Geplaatst in: Boeken, DIY, Handwerk, Naaien 1

Is het zowaar anderhalve week geleden dat ik voor het laatst iets postte op mijn blog. En dat is niet omdat er niets gebeurt hier in de tussentijd. Want na het haken van de vlaggetjes, die nét niet op tijd klaar waren voor mijn verjaardag (altijd die laatste kleine dingetjes, waarom duren die altijd het langst?), ben ik inmiddels met al weer twee nieuwe haakwerken bezig (check Facebook of Instagram als je wilt zien waar ik mee bezig ben).

En tegelijkertijd ben ik, nog steeds aangestoken door “Door het oog van de naald” en de Britse oorspronkelijke versie “The Great British Sewing Bee”, dit nieuwe boek aan het lezen: Naai je complete garderobe op maat van Tessa Evelegh.

Naai je complete garderobe op maat

Het lezen van het boek was tot nu toe erg interessant. Leuk vind ik dat de onderwerpen (Stoffen, Pasvorm en Afwerking) telkens aan de hand van een aantal patronen worden toegelicht. Bij elk patroon is een masterclass aanwezig, waarbij een ander aspect of techniek wordt uitgelegd.

Naai je complete garderobe op maat

Uiteraard ga ik er ook een patroon uit maken. Ik hoop zelfs meerdere. Ik ga beginnen met het naaien van het wikkeljurkje en laat jullie weten hoe dat me vergaat. Ik ben heel benieuwd!

 

♥ UPDATE ♥ Ik heb het wikkeljurkje inmiddels genaaid. Lees hier hoe me dat verging.

Naai je complete garderobe op maat Wikkeljurkje

  1. Anneke
    | Beantwoorden

    Ik zag de allerlaatste aflevering voorbijkomen en ben meteen de andere gaan kijken…meteen naaikriebels gekregen! Ben benieuwd wat je van het boek vindt…het lijkt me handig zo’n boek in m’n kast.

Ik ben benieuwd naar je reactie en/of vragen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.