Home » DIY » Bloggen voor Kreadoe

Bloggen voor Kreadoe

Geplaatst in: DIY, Handwerk 6

Of ik dit jaar weer naar KreaDoe ga? Nou en of! Op zich ben ik geen mens van massale bijeenkomsten, maar zo’n beurs met de leukste handwerkwinkels bij elkaar onder een dak, dat wil ik toch niet missen. Online blijf ik het toch vaak lastig vinden om garen en stoffen te kiezen en op de beurs kan ik alles met eigen ogen bekijken, ook het aanbod van de webwinkeliers zoals Handwerk.nl en Atelier Bonita-Loka. Alle deelnemers aan de beurs vind je op deze pagina.

{Hier lees je mijn verslag van KreaDoe 2014}

Dit jaar is het extra leuk, want ik ben gevraagd om te bloggen voor KreaDoe! Er is een hele mooie nieuwe site en daarop mogen verschillende bloggers een stukje typen. Onder andere Lisanne van Draad en Praat… en DenDennis gingen me al voor. Mijn eerste blog is inmiddels aangeleverd. Ik geef er mijn tips in voor het quilten: hoe krijg je die blokjes nou zo netjes mogelijk aan elkaar?

Hoe quilt je netjes, tips

Quilten Kreadoe tas

De oplettende lezer valt het misschien al op dat het gequilte stuk op bovenstaande foto onderdeel is van de tas die ik aan het maken ben. Dat wordt mijn KreaDoe-tas. Handig om al mijn beursaankopen in mee te slepen. Ik heb hem expres niet té groot gemaakt. Eens kijken of dat me weerhoudt 😉

Dat ik mag bloggen voor KreaDoe is trouwens ook voor jullie leuk, want ik mag een link met jullie delen voor korting op de toegangskaartjes. Normaal betaal je € 12,50 en door via onderstaande banner te bestellen ontvang je € 2,50 korting.

KreaDoe kaartje met korting banner

Als je op de banner klikt kom je direct in het bestelscherm waar je je gegevens moet invullen. Pas op een latere pagina zie je de prijzen en opties. Die heb ik hieronder vast even voor je geplakt, zodat je weet waar je aan toe bent.

Kreadoe-kaartje-met-korting-kopen

Wel handig om te weten: KreaDoe 2015 is van 28 oktober t/m 1 november in de Jaarbeurs in Utrecht.

Ga jij dit jaar ook? Ik ga donderdag 29 oktober en heb er zin in!

Volgen Janneke:
Is gek op alles wat met garen en stof te maken heeft. Haakt, naait en breit. Auteur haak- en naaiboek Haakspiratie (2016). Is overdag organisatieadviseur @ www.EigenWijzeWerken.nl

6 Responses

 1. Laura van Rijn
  | Beantwoorden

  Ha Janneke,

  Leuk!!! Ik ga voor het eerst samen met me mams. Ben heeel benieuwd en stiekem al aan het sparen! 😉 Jammer dat we elkaar niet tegen komen. Wij gaan op zaterdag. Hoop je ervaringen en tips te horen als je bent geweest!!

  Liefs Laura

  • JipbyJan
   | Beantwoorden

   Leuk dat je gaat Laura! Ben heel benieuwd hoe je het vindt. Ik hoop mijn tips op tijd te kunnen delen ?

 2. Wendy's Mhaaksels
  | Beantwoorden

  Hoi Janneke, wat superleuk dat jij mag bloggen voor KreaDoe, echt tof! Ik ga je berichten zeker lezen.
  Mooie stofjes trouwens voor je tas, wie weet zie ik jou mét je tas op de KreaDoe want ik ben er zeker (hou ook niet van grote evenementen maar wil ook graag voelen en zelf zien en liefst ook al het nieuwste van het nieuwste haha)
  Hopelijk tot ziens op KreaDoe, ik weet waar ik je aan kan herkennen iig 😉
  Groetjes, Wendy

  • JipbyJan
   | Beantwoorden

   Ja leuk he Wendy? Voel me ook vereerd ☺️ Leuk dat jij ook gaat! En inderdaad, ik ben zo mooi te herkennen, niet?

 3. marina
  | Beantwoorden

  Helaas kan ik niet door dat ik lichamelijk beperkt ben door pijn daarom heel leuk jullie verhalen te volgen

 4. Asmara
  | Beantwoorden

  Ik ga zondag! Jammer dat ik je niet tegenkom. Veel plezier alvast!

Ik ben benieuwd naar je reactie en/of vragen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.