Home » Haken » And the winner is…

And the winner is…

Geplaatst in: Haken 3

Allereerst bedankt voor al jullie enthousiaste reacties op de Give away bij mijn Opruim-tutorial. Nooit gedacht dat er meer zo blij van zouden worden, blijkbaar ben ik niet de enige. Dat scheelt 😉

Ik was heel benieuwd welke van de Jip by Jan tutorials het populairst zou zijn. Het lijstje met meest bekeken posts in de zijbalk had misschien al een hint kunnen zijn, maar de opbergmand is een van de eerste tutorials, dus op zich had het daar ook in kunnen zitten. Hoe langer online, hoe meer meer mensen de post hebben kunnen bekijken natuurlijk. Maar door deze give away weet ik het nu zeker: de Opbergmand tutorial is de favoriet! Trouwens met slechts twee punten voorsprong op de nummer 2: de Tas voor in je fietsmand.

Nou ja, dat interesseert jullie natuurlijk allemaal veel minder, jullie willen weten wie dat mooie setje stoffen en die liniaal heeft gewonnen!

*rapapa rapapa* 
Winnaar Give away Jip by Jan

Nancy de Smet van Stikplezier!

Van harte gefeliciteerd Nancy en alvast heel veel plezier met de stoffen en de liniaal! Als ik je blog bekijk, weet je daar wel raad mee. Mail je me je postadres, zodat ik het pakketje kan verzenden? (mailadres = jan at jipshop punt nl)

Nogmaals dank allemaal voor het meedoen en het pinnen en bloggen!

Volgen Janneke:
Is gek op alles wat met garen en stof te maken heeft. Haakt, naait en breit. Auteur haak- en naaiboek Haakspiratie (2016). Is overdag organisatieadviseur @ www.EigenWijzeWerken.nl

3 Responses

  1. San
    | Beantwoorden

    Jammer, helaas niet gewonnen, volgende keer beter 🙂 Nancy van harte gefeliciteerd met je prijs!!

  2. Nancy De smet
    | Beantwoorden

    Joehoe! Ik heb gewonnen! Super! Daar komen zeker en vast leuke creaties uit! I’m so lucky!

Ik ben benieuwd naar je reactie en/of vragen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.