Home » Winactie » And the winner is…

And the winner is…

Geplaatst in: Boeken, Winactie 2

Wauw! Wat veel reacties lieten jullie achter op de winactie! De een nog enthousiaster dan de ander, leuk om te lezen. Heel erg bedankt!

En wat vind ik het dan jammer dat er maar één de winnaar kan zijn. Het kiezen van een winnaar vind ik zó lastig (want ik gun het iedereen en op basis waarvan moet ik dan een keus maken, etc?), daarom heb ik het de nummer-generator laten bepalen.

Winnaar Giveaway

En die koos:

Trees van DeBonteWereld!

Mail je me je adres, zodat ik het boek Vrolijke naaiwerkjes zo snel mogelijk naar je toe kan sturen? Alvast heel veel plezier ermee!
Nogmaals dank allemaal voor het meedoen! 
Ps: Het volgende boek van Deltas ligt al weer klaar om een review over te schrijven en ook dat boek mag ik verloten. Ik kondig het over een aantal weken aan op het blog.
This blogpost is about the winner of the give away. I got a lot of comments about the book, which was wonderful. The random number generator picked a winner for me, for I absolutely cannot choose between all those enthusiastic readers of my blog. 

In my ps I wrote that the publisher sent me another book to review and give away. So stay tuned! (although it is, again, a Dutch book, so I don’t think you’ll understand a word of it ;-))
Volgen Janneke:
Is gek op alles wat met garen en stof te maken heeft. Haakt, naait en breit. Auteur haak- en naaiboek Haakspiratie (2016). Is overdag organisatieadviseur @ www.EigenWijzeWerken.nl

2 Responses

 1. Wendy
  | Beantwoorden

  Gefeliciteerd Trees! En Janneke bedankt voor je give away, maybe more luck next time 🙂

 2. WIEN-ART
  | Beantwoorden

  Nou Trees heel veel plezier ermee hoor!
  En jip by jan bedankt voor deze leuke win-actie.
  Fijn weekend nog!
  Groetjes, Corine

Ik ben benieuwd naar je reactie en/of vragen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.