Home » DIY » Allemaal rokjes

Allemaal rokjes

Geplaatst in: DIY 0

Ik weet nog niet wanneer het zal zijn, maar áls ik een vrij moment heb, ga ik rokjes maken! Dit fantastische boek van Mme Zsazsa kwam zojuist binnen en ik ben nu al verliefd: Allemaal rokjes.


Allemaal rokjes van Mme Zsazsa

Je kent haar misschien al van haar inspirerende blog en ze heeft nu een boek vol geschreven met 20 patronen voor rokjes voor meisjes vanaf 2 jaar tot maat 46.

Allemaal rokjes

Allemaal rokjes is geschreven voor zowel de beginnende als de meer ervaren naaister. De patronen zijn op ware grootte toegevoegd, je kan dus meteen aan de slag.


Allemaal rokjes van Mme Zsazsa

Het boek bestaat uit twee delen. In het eerste deel wordt je wegwijs gemaakt in het naaien. Je vindt er informatie over stoffen, naaibenodigheden, patronen, stof knippen en naaien op zich. Ook al was je niet van plan rokjes te maken, dan al is dit boek de moeite waard, want je leert er de techniek van het naaien zonder moeilijke vaktermen. Ervaren naaister slaan het eerste deel over en gaan direct door naar deel 2: de rokjes zelf. Er staan rokjes in van 2 jaar tot maat 46 en zelfs een zwangerschapsrokje.

Op Youtube staat een video over dit boek: http://www.youtube.com/watch?v=LCatkDEtUuY

 Te koop in de Jipshop

Volgen Janneke:
Is gek op alles wat met garen en stof te maken heeft. Haakt, naait en breit. Auteur haak- en naaiboek Haakspiratie (2016). Is overdag organisatieadviseur @ www.EigenWijzeWerken.nl

Ik ben benieuwd naar je reactie en/of vragen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.