Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen die je plaatst op de website www.jipbyjan.nl. Deze website is eigendom van Jip by Jan, onderdeel van EigenWijzeWerken, gevestigd te Rijssen, KvK-nummer 50480553 (verkoper).

Betaling en levering

De volledige koopsom wordt altijd meteen in de webshop voldaan, zowel voor digitale haakpatronen als voor reserveringen van een plaats in een workshop. Een bestelling is pas definitief wanneer de betaling volledig is gedaan. Zodra de betaling is voldaan, ontvang je een link per email waarmee je het digitale patroon kunt downloaden. Of, in het geval een workshop, je plaats is definitief gereserveerd bij betaling.

Herroepingsrecht, retouren en annulering

Er is geen sprake van herroepingsrecht op digitale producten wanneer de downloadlink is gebruikt. Een gereserveerde plaats in een workshop kan geannuleerd worden. Per workshop staat aangegeven tot hoe lang voor de workshopdatum kosteloos geannuleerd kan worden.

Klachten

Schaf je een patroon aan of volg je een workshop en ben je niet tevreden over de kwaliteit en/of voldoet het niet aan je verwachting? Laat het me zo snel mogelijk weten (janneke@jipbyjan.nl).

Overdracht van rechten

Aangeschafte digitale haakpatronen zijn enkel en alleen bedoeld voor eigen gebruik. Ze mogen op geen enkele wijze doorgestuurd of anderszins gekopieerd of verspreid worden. Een plaats in een workshop kan wel overgedragen worden aan iemand anders. Graag even een berichtje sturen van te voren zodat ik van de wissel op de hoogte ben.

Aansprakelijkheid

Jip by Jan is niet aansprakelijk voor schade geleden door gebruik van de patronen dan wel door het gebruik van de gehaakte creaties.