Voor potentiële adverteerders

Sluit jouw site en/of product aan bij mijn blog en wil je graag meer aandacht? Dat kan door op mijn blog te adverteren!

Er zijn verschillende manieren om je site en/of product aandacht te geven op mijn blog:

  1. Het plaatsen van een banner in de rechter zijbalk
  2. Het sponsoren van een give away
  3. Productrecensie
  4. Gebruik materialen in nieuw ontwerp/patroon
  5. Een link op de pagina DIY Winkels
  6. Ontwerp patroon

Banner

De banner, met link naar een door jou opgegeven url, wordt geplaatst bij Sponsors.

Elke ‘zijbalk-sponsor’ wordt minimaal een keer vermeld in de nieuwsbrief.

Give away

Heb je een product dat mijn doelgroep interesseert en is dat product minimaal € 25,- waard? Dan is het organiseren van een give away ook een mogelijkheid. Een week lang promoot ik de give away op mijn blog, in de nieuwsbrief en via online kanalen (Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest) en aan het einde bepaal ik de winnaar. Daarna ontvang jij de gegevens van de winnaar om de give away mee af te handelen (het product op te sturen, dan wel de dienst af te stemmen).

Voorbeelden van Give aways vind je hier.

Productrecensie

Heb jij een product dat interessant is voor mijn bloglezers en wil je dat graag onder de aandacht brengen? Als je mij je product opstuurt, beoordeel ik het en schrijf ik er een recensie over op mijn blog. Daarin vermeld ik links naar een door jou opgegeven pagina en ik promoot de blog op social media.

Gebruik van jouw product in een nieuw ontwerp/patroon

Vaak gebruik ik bij het recenseren een bestaand ontwerp of patroon (van mezelf of van iemand anders). Een blogpost met een productrecensie wordt veel gelezen. Een tutorial of patroon echter nog vaker. Een goed voorbeeld daarvan is het krukhoesje met ribbel. Ik ontwierp het patroon en werkte het uit met garen dat ik recenseerde. De pagina’s waarop dit patroon aan bod komen worden gedurende lange tijd veel gelezen en worden gemiddeld ook nog meer gedeeld dan de productrecensies. Omdat het bedenken en uitwerken van een patroon veel tijd kost, is het tarief voor deze vorm van samenwerking hoger dan de hiervoor genoemde (zie de prijslijst hieronder).

Het patroon blijft mijn eigendom. Je koopt dus niet een patroon, maar betaalt voor het gebruik en vermelding van jouw product(en) in mijn ontwerp. Uiteraard stem ik van te voren af hoeveel materiaal ik nodig denk te hebben.

Vermelding op DIY Winkels

Op deze pagina krijg je voor een laag bedrag al een vermelding op mijn blog. De naam van je winkel en een link naar je website worden toegevoegd in een van beide categorieën (stenen of online shop) met vermelding van je assortiment.

Ontwerp patroon

Voor het ontwerpen van een patroon (om bijvoorbeeld bij garenpakketten te voegen), maar ik graag een offerte op maat, aangezien dat afhankelijk is van het soort en de grootte van het patroon.

Statistieken

Per maand krijgt het Jip by Jan blog ruim 18.000 bezoeken en dat aantal is groeiend, mede dankzij het bereik dat ik heb via de volgende kanalen:

en ook die aantallen blijven stijgen.

Mijn nieuwsbrief heeft ruim 2.000 lezeressen en mijn Klout score is boven de 60.

Lezers van mijn blog zijn geïnteresseerd in DIY, haken, naaien, stoffen, fournituren en alles wat daar mee te maken heeft. Heb je een site of product dat daarbij aansluit? Dan wil ik je graag promoten en meer publiciteit voor je genereren!

Tarieven

Banner
  • formaat 125 x 150px: € 190,- per jaar
  • formaat 250 x 250px: € 300,- per jaar

Bij plaatsing van een banner krijg je automatisch ook een vermelding op de pagina DIY Winkels zolang je banner actief is.

Vermelding op DIY Winkels: je winkel staat een jaar lang online op mijn blog voor maar € 22,50 exclusief BTW.

Overige tarieven zijn op aanvraag.

De vermelde tarieven zijn exclusief BTW.

Interesse?

Heb je vragen over de sponsormogelijkheden of wil je je site direct onder de aandacht brengen van de Jip by Jan lezeressen? Neem dan contact met me op via email. Ik hoor graag van je!
Op de hoogte blijven van interessante adverteermogelijkheden? Schrijf je in voor de nieuwsbrief voor sponsoren.
Lezers van mijn blog verwijs ik graag naar de disclaimer, waarin ik uitleg waarom ik sponsors heb op mijn blog. In het kort komt het er op neer dat sponsoren me helpen mijn blog te runnen (oa voor hosting en materialen). Sponsoren krijgen aandacht op mijn blog, maar hebben geen invloed op wat ik schrijf cq mijn mening.

Adverteerdersnieuwsbrief

* indicates required


Laat een reactie achter