Home » Haken » A beautiful mess – iPhone foto app

A beautiful mess – iPhone foto app

Geplaatst in: Haken 2

Van Loes (van Freubelweb) kreeg ik deze superleuke foto-app-tip: A Beautiful mess

Met deze app bewerk je je foto’s op je iPhone met filters, mooie randen, teksten (in veel verschillende en erg leuke lettertypes) en nog veel meer. De app is ontwikkeld door de bloggers van A Beautiful mess, die dagelijks een portie inspiratie posten over onder andere DIY’s, fotografie en recepten.

Ik gebruikte de app gisteren bij het maken van de foto’s bij de Ster-kussen-tutorial en vanochtend schoot ik dit plaatje in de tuin. Na bewerking ziet het er zo uit:

Ik vind het de diepte-investering van € 0,89 nu al waard 😉 En ik denk dat ik alle mogelijkheden nog niet eens gezien heb. Van deze app ga ik zeker lol hebben!

Je kunt de gemaakte foto’s na bewerking delen op verschillende manier (posten op facebook, twitter etc) en je kan ze ook opladen op Instagram.

Volgen Janneke:
Is gek op alles wat met garen en stof te maken heeft. Haakt, naait en breit. Auteur haak- en naaiboek Haakspiratie (2016). Is overdag organisatieadviseur @ www.EigenWijzeWerken.nl

2 Responses

  1. Minimoek
    | Beantwoorden

    Super bedankt voor de tip, ik heb net 2 foto’s van mijn kleindochter bewerkt!!

    • Wat leuk! Kleindochters (-kinderen) zijn natuurlijk ook dankbare onderwerpen voor het testen van een nieuwe foto-app 🙂

Ik ben benieuwd naar je reactie en/of vragen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.