DIY Weekend inspiratie nr 16

geplaatst in: DIY, DIY Weekend inspiratie, Haken, Naaien, Tutorial | 2

DIY Weekend inspiratie nr 16

Weekend! De eerste week school zit er al weer op, we gingen met Max naar de dierenarts vanwege het opgevroten-sokken-incident, ik liep ’s avonds met een halfgewassen was over straat naar de buren vanwege een kapotte wasmachine, er werden tennislessen en voetbaltrainingen gevolgd, ik ging met een kind naar de huisarts, man was jarig, de wasmachine werd gefikst, morgen heeft oudste zijn eerste voetbalwedstrijd weer en een verjaardagsfeestje en er is een kleine interne verhuizing gaande (hierover later meer…). Kortom, we zitten al weer lekker in het ritme 😉

  1. Ik zocht een tutorial voor een papieren slinger naar aanleiding van het slingertje dat boven mijn nieuwe werkplek hangt. Ik vond er een op MarvelousMommy.
  2. Omdat je nooit genoeg mandjes kunt hebben: een naaipatroon voor het maken van stoffen mandjes van Straight-Grain.
  3. Mooie ketting én leuk om samen met kindjes te maken: houten kralenketting via Tatertotsandjello
  4. Ik haakte deze bloemenketting aan een ponchootje, maar je kunt er natuurlijk van alles mee versieren. Tutorial bloemenketting aan je poncho, haakpatroon bloemenketting van Haken bij Saar en Mien.

Ik wens je een heel fijn weekend (of nog even vakantie?)!

Bloemenketting aan poncho haken
Foto: Jip by Jan
http://www.straight-grain.com/2014/08/matryoshka-bins-free-patterns.html
Foto: Straight-grain.com
DIY Paper Garland
Foto: MarvelousMommy.com
Wood Bead Necklace DIY Tatertots and Jello
Foto: TatertotsAndJello.com

2 Antwoorden

  1. He wat leuk om mijn mandjes hier te zien opduiken. Dankjwel :-)

Ik ben benieuwd naar je reactie en/of vragen!